joi, 23 iunie 2022

Felicitari, campionule!

 


David Popovici, un nume pe care il tot auzim in ultima perioada. Un campion, un copil care a muncit cum a putut si cat a putut, cum au putut si cat l-au putut sustine parintii intr-o tara care nu da doi bani pe astfel de copii talentati, dar care apoi se lauda si se umfla in pene cand un astfel de copil obtine rezultate remarcabile. 

David Popovici este inotatorul de aur al Romaniei, care a devenit campion mondial la Budapesta, la probele de 100 si 200 m liber.

„David este al doilea înotător din toate timpurile care reușește să câștige aur la probele 100 și 200 m liber la aceeași ediție după americanul Jim Montgomery, care a reușit acest lucru în 1973, la prima ediție a Campionatelor Mondiale de la Belgrad”, scrie COSR pe Facebook.

Felicitari copile! 

(Dar, eu zic ca ar fi trebuit sa o iei pas cu pas. Probabil daca veneai cu un bronz, era suficient. Si la urmatorul campionat mondial, luai argintul si abia apoi aurul. 

Nu de alta, dar toti te vor pune la zid si vor fi gata sa-ti dea in cap daca la urmatoarele campionate nu vei mai obtine aurul mondial. Ca asa sunt romanii. (Unii dintre ei.) Au procedat la fel si in cazul Simonei Halep. De fecare data cand a castigat unul din cele 23 de titluri era ridicata in slavi, adulata, iar cand a pierdut cate un meci, era pusa la zid si practic erau uitate toate meritele ei de pana atunci.)

Felicitari, David Popovici! Esti un adevarat campion. Sa nu pleci urechea niciodata la rautati si sa mergi pe drumul tau, orice ar fi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Powered By Blogger